Νιουκάστλ – Άστον Βίλα: Επιστροφή χρημάτων στη Boylesports

Η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει στις 19 Δεκεμβρίου την Άστον Βίλα, σε έναν αγώνα της Premier League που υπόσχεται όχι μόνον κέρδη σε όσους προχωρήσουν σε προβλέψεις για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και μειωμένο ρίσκο σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Boylesports.

 

Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, η οποία θα χαρίσει ένα δωρεάν στοίχημα σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα και χάσουν. Η επιστροφή (και το δωρεάν στοίχημα) θα έχει μέγιστη αξία 25 ευρώ και έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του ρίσκου σε συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές.

 

Πρώτα απ’ όλα, η βασικότερη προϋπόθεση για να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων η Boylesports είναι να λήξει ο αγώνας με νικήτρια την Άστον Βίλα. Εφόσον κερδίσει η Νιουκάστλ ή ο αγώνας λήξει ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια, η επιστροφή δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Επιπλέον, για να μπορούν να συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν αποκλειστικά μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα και στις εξής αγορές: πρώτο σκόρερ, τελευταίο σκόρερ, σκόρερ τελευταίας στιγμής. Εφόσον τέτοιου είδους στοιχήματα χάσουν, θα δικαιούνται επιστροφή έως και 25 ευρώ. Αλλά θα πρόκειται μόνον για το πρώτο από τα στοιχήματα που ενδεχομένως τοποθετήσει κάποιος παίχτης, εκμεταλλευόμενος την προσφορά της Boylesports.

 

Αυτή η επιστροφή θα έχει, όπως προαναφέρθηκε,  τη μορφή ενός δωρεάν στοιχήματος. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε μελλοντικό αγώνα και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο, αρκεί ο παίχτης που το έχει κερδίσει να το αξιοποιήσει εντός των επόμενων εφτά ημερών.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, ακόμη κι αν κάποιος χάσει χρήματα, στοιχηματίζοντας στο Νιουκάστλ – Άστον Βίλα, θα τα δει να επιστρέφουν στον λογαριασμό του, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει εκ νέου κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

H Boylesports είναι ιρλανδικής καταγωγής και με την πρώτη ματιά κάποιος καταλαβαίνει όπι δίνει περισσότερη σημασία στα αγαπημένα παιχνίδια των ιρλανδών (ποδόσφαιρο-ιπποδρομίες),όσο για την Ελλάδα δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ώστε να δέχεται μέλη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία