Δύο προσφορές απόψε στην Sportingbet

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet προσφέρει απόψε στα μέλη της δύο ευκαιρίες για να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν, υποσχόμενη είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο. Τα παραπάνω οφείλονται σε δύο αντίστοιχες προσφορές που αφορούν σε έναν από τους ποδοσφαιρικούς και έναν από τους μπασκετικούς αποψινούς αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν απόψε στον αγώνα του Coppa Italia ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Μίλαν θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 5%, χάρη στο μπόνους που χαρίζει η Sportingbet. Το bonus δικαιούται κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα στον αγώνα, επιλέγοντας οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξή του. Κάθε παίχτης, μάλιστα, έχει και την επιλογή να τοποθετήσει κάποιο παρολί, αρκεί να συμπεριλάβει αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της EuroLeague ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, εφόσον εκμεταλλευτούν τη δεύτερη προσφορά της Sportingbet και επιλέξουν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές. Η ιστοσελίδα υπόσχεται επιστροφή έως και 100 ευρώ από τα χαμένα χρήματα των μελών της, εφόσον ο Γκιστ του Παναθηναϊκού σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιστροφή χρημάτων, όμως, θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν ξεκινήσει ο αγώνας, στις παρακάτω αγορές: χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου.

 

Όσοι εκμεταλλευτούν τις προσφορές της Sportingbet, τέλος, και εξασφαλίσουν είτε το στοιχηματικό μπόνους  είτε την επιστροφή, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ώστε να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή bonus, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας διατίθεται σε 23 διαφορετικές γλώσσες και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια γκάμα παιχνιδιών στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία