Τρεις προσφορές για το Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γ.

Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται απόψε στις 22:00 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της Premier League, και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες στοιχηματικές αγορές και ευκαιρίες κέρδους - αρκεί, βέβαια, να προβλέψουν σωστά. Παράλληλα, έχουν στη διάθεσή τους και κάποιες προσφορές, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά στον συγκεκριμένο αγώνα και τους χαρίζουν τη δυνατότητα είτε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε να μειώσουν σε κάποιο βαθμό το ρίσκο.

 

Προσφορές σχετικές με το Γουέστ Μπρομ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λοιπόν, ανακοίνωσαν, μεταξύ άλλων, δύο δημοφιλέστατες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στους Έλληνες παίχτες του online στοιχήματος: ο Stoiximan και η Sportingbet.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει μηδενική γκανιότα στο αποψινό ντέρμπι της Premier League, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, χάρη στη 0% γκανιότα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι ελαφρώς υψηλότερες - επομένως ελαφρώς υψηλότερα είναι και τα κέρδη που θα εισπράξουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η πρώτη προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet, από την άλλη, χαρίζει ένα μπόνους 5% σε όσους παίχτες συμπεριλάβουν οποιαδήποτε αγορά του Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δελτίο τους και κερδίσουν. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές, με εξαίρεση αυτές του live στοιχήματος. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να συμπεριλάβουν μια αγορά του αγώνα σε κάποιο παρολί και να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους - αρκεί, βέβαια, όλοι οι αγώνες του εν λόγω παρολί να διευθετούνται σήμερα.

 

Η Sportingbet, όμως, ανακοίνωσε και μια δεύτερη προσφορά για τον ίδιο αγώνα. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν θα λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα (έως και 100 ευρώ), αρκεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει με διαφορά τουλάχιστον δύο γκολ. Οι αγορές που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά είναι εκείνες του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και των ειδικών στοιχημάτων.

 

Όσοι, λοιπόν, σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω προσφορές, προκειμένου να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία