888: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στους σκόρερ ποδοσφαίρου

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας 888 που στοιχηματίζουν σε αγώνες ποδοσφαίρου και προτιμούν μία από τις αγορές των σκόρερ έχουν πλέον τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων για όσους παίχτες στοιχηματίζουν σε μια από τις αγορές των σκόρερ και χάνουν.

 

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνον στο ποδόσφαιρο και στους αγώνες του Champions League, της Premier League και της La Liga. Για να μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ, πριν την έναρξη ενός αγώνα (καθώς τα παρολί και τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά), σε μία από τις εξής αγορές: πρώτος σκόρερ, τελευταίος σκόρερ και σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή.

 

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη προϋπόθεση που έχει θέσει η 888, προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων. Θα πρέπει να σημειωθούν πέντε ή περισσότερα γκολ, κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα (δεν ισχύουν όσα σημειώνονται στην παράταση ή στη διαδικασία των πέναλτι). Σε διαφορετική περίπτωση, η προσφορά της επιστροφής χαμένων χρημάτων θα ακυρώνεται.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, όσοι παίχτες τοποθετούν τα απαραίτητα στοιχήματα και χάνουν θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Το ποσό που θα εισπράττουν μέσω της επιστροφής, όμως, θα στρογγυλοποιείται προς τα κάτω, στο κοντινότερο πολλαπλάσιο του 5. Αν, για παράδειγμα, κάποιος χάσει 8,5 ευρώ, θα λάβει επιστροφή 5 ευρώ.

 

Σε κάθε περίπτωση οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά σε έναν αγώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου σημειωθούν τουλάχιστον πέντε γκολ, θα λάβουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων και θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν ξανά τα ίδια χρήματα και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η 888 δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος αν και είναι από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές στον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία