Μειώνει το ρίσκο στα παρολί του Champions League η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Champions League (αλλά και στο Europa League) έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού που ανακοινώνουν συνεχώς οι εταιρίες στοιχημάτων, ενώ παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες προσφορές που υπόσχονται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο. Μια προσφορά που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία ανακοίνωσε και η στοιχηματική εταιρία Goalbet, υποσχόμενη μειωμένο ρίσκο στα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο Champions League.

Η προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα τοποθετηθούν στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις και θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες του Champions League ή του Europa League. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται μόνον οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα) και να τοποθετηθούν πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.

Έπειτα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα mail με το ID του δελτίου τους στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Τέλος, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Κι αν χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Εφόσον ένα παρολί χάσει εξαιτίας μίας πρόβλεψης και πληροί τις υπόλοιπες προϋποθέσεις της προσφοράς, θα δικαιούται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους (σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet) για να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Για σήμερα η Goalbet επέλεξε τον αγώνα Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης για την καθημερινή της προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία