Προσφορά μειωμένου ρίσκου στη Serie A ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν και σήμερα τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet είναι αμέτρητες, ωστόσο, κάποιες από αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν περισσότερο, χάρη σε μια από τις προσφορές που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά ξεχωρίζει έναν από τους σημερινούς αγώνες, αυτόν της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Γιουβέντους και Κιέβο, και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε όλα τα παρολί που θα τον συμπεριλάβουν στις προβλέψεις τους.

Η νέα προσφορά αφορά αποκλειστικά στα κατάλληλα παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες και μπορεί να αποζημιώσει τα χαμένα χρήματα, στην περίπτωση που επαληθευθεί ένα συγκεκριμένο σενάριο στον αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στην Goalbet ένα παρολί στοίχημα, που να περιλαμβάνει και τον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Κιέβο. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να περιέχει προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων.

Αφού τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει επιπλέον να ενημερώσουν για τη συμμετοχή στους στην προσφορά το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους.

 

Πώς θα ενεργοποιηθεί η προσφορά;

Για να ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά, τέλος, η Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί ένα συγκεκριμένο σενάριο στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Κιέβο. Το σενάριο αυτό θέλει το πρώτο γκολ του αγώνα να το σκοράρει είτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο είτε ο Μάριους Στεπίνσκι. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση, η προσφορά θα ενεργοποιηθεί πλήρως και θα αποζημιώσει όσους θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και θα έχουν χάσει.

Οι παίχτες αυτοί θα δικαιούνται μια αποζημίωση που θα ισούται με το χαμένο τους ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

H Goalbet για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα της Primera Division Εϊμπάρ-Εσπανιόλ για να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα. Προσφορές τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι των στοιχημάτων καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία