Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Primera Division

Οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το ερχόμενο τριήμερο στα γήπεδα της Ισπανίας, στο πλαίσιο της Primera Division, είναι πολλές και όλες παρουσιάζουν μικρότερο ή μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην περίπτωση της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet, μάλιστα, το ενδιαφέρον (αλλά και η αξία των σχετικών στοιχημάτων) μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της Primera Division και χάσουν, εξαιτίας ενός μόνο αγώνα. Και οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τις 20 Οκτωβρίου.

 

Τα παρολί που συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στους αγώνες της Primera Division. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον 4 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και να τοποθετηθούν στο pre-game. Επιπλέον, κάθε σημείο τους θα πρέπει να αποτελείται από πρόβλεψη για την αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Τέλος, συμμετέχουν όλες οι ισπανικές αναμετρήσεις του τριημέρου, με μόνη εξαίρεση όσες προσφέρονται με 0% γκανιότα (για σήμερα είναι ο αγώνας Γρανάδα-Οσασούνα).

Αφού, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Έτσι, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά και, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας μίας πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Οι λεπτομέρειες για την αποζημίωση της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας ενός σημείου. Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας της, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στην Primera Division μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία