Δύο επιστροφές χρημάτων στη Meridianbet

Τα μέλη της Meridianbet που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο ποδόσφαιρο μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους. Ανάμεσα στις σωστές προβλέψεις, βέβαια, θα υπάρξουν και αρκετές λανθασμένες, με αποτέλεσμα οι παίχτες να χάσουν και κάποια χρήματα. Χάρη στην προσφορά της Meridianbet, όμως, το ρίσκο απώλειας χρημάτων γίνεται μικρότερο.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε δύο από τους κορυφαίους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τη Γκλάντμπαχ που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Bundesliga το Σάββατο 30 Απριλίου και τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ που πραγματοποιείται την Κυριακή 1 Μαΐου στο πλαίσιο της Premier League. Και στους δύο παραπάνω αγώνες, τα μέλη της Meridianbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν.

 

Για να δικαιούνται, όμως, την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να αφορούν σε επιλεγμένα σημεία και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Αναλυτικότερα, η προσφορά στον αγώνα της Μπάγερν με τη Γκλάντμπαχ θα ισχύει μόνον για όσους στοιχηματίσουν στο να σημειωθούν τουλάχιστον 4 γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα πραγματοποιηθεί μόνον αν ο αγώνας λήξει 0-0. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ, επιστροφή θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν στο GG&3+ (να σκοράρουν δηλαδή και οι δύο ομάδες και το σύνολο των γκολ να είναι τουλάχιστον 3), και πάλι μόνο στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει στο 0-0.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, όσα μέλη της Meridianbet επιλέξουν έναν από τους δύο παραπάνω αγώνες και στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας από τον Δεκέμβριο του 2012 και εκτός από στοίχημα τα μέλη της μπορούν να επιλέξουν και παιχνίδια καθώς η εταιρία διαθέτει και online καζίνο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία