Μειωμένα ρίσκο στο Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Μια ακόμη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet (ύστερα από την 0% γκανιότα στον αγώνα Πορτιμονένσε-Μαριτίμο) υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο όσων παιχτών τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και συμπεριλάβουν έναν επιλεγμένο αγώνα. Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στον αγώνα ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη και με αυτόν τον τρόπο θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

Άλλωστε, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Και μέσω της αποζημίωσης, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στο Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη θα πρέπει να συμμετάσχουν στην προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, το οποίο να περιλαμβάνει το Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη και να έχει τοποθετηθεί στο pre-game όλων των αγώνων που θα περιλαμβάνει. Επιπλέον, το παρολί θα πρέπει να αποτελείται μόνο από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, η αξία του και η συνολική απόδοσή του δεν έχουν σημασία.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει να δηλώσουν και συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίο τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των παιχτών στην προσφορά, αλλά θα πρέπει να καλυφθούν δύο ακόμη προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποζημίωση. Η πρώτη είναι να χάσουν και η δεύτερη να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για το πρώτο γκολ του αγώνα. Συγκεκριμένα, η αποζημίωση θα δοθεί μόνο στην περίπτωση που το πρώτο γκολ του Βιγιαρεάλ Σεβίλλη πετύχει ή ο Ζεράρ Μορένο ή ο Λουκ Ντε Γιόνγκ.

Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εισπράξουν ένα πριμ, αξίας ίσης με του χαμένου παρολί (έως ένα προκαθορισμένο όριο), το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

Τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος γιατί ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία