Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Το βλέμμα της Sportingbet είναι σήμερα στραμμένο στα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου, όπου διεξάγονται μερικοί ακόμη φιλικοί αγώνες των εθνικών ομάδων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το EURO 2016. Φυσικά, προς την ίδια κατεύθυνση είναι στραμμένα και τα βλέμματα των περισσότερων παιχτών του στοιχήματος, οι οποίοι μπορούν, μάλιστα, να εκμεταλλευτούν δύο αποψινές προσφορές της ιστοσελίδας στοιχήματος και είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 

Η Sportingbet, άλλωστε, ανακοίνωσε δύο προσφορές σε αντίστοιχους αποψινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ένα μπόνους που θα προστεθεί στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν στο Γερμανία-Ιταλία και μια επιστροφή χρημάτων που θα διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στο Ελλάδα-Ισλανδία.

 

Αναλυτικότερα, το μπόνους έχει ύψος 5% και θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Γερμανία-Ιταλία. Για να δικαιούνται το bonus, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Εκτός από μονά στοιχήματα, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η επιστροφή χαμένων χρημάτων, από την άλλη, μπορεί να αγγίξει έως και το ποσό των 100 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που η Ελλάδα σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ απέναντι στην Ισλανδία. Αν επαληθευθεί το συγκεκριμένο σενάριο, επιστροφή θα δικαιούνται και πάλι όσοι στοιχημάτισαν πριν την έναρξη του αγώνα, στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα του στοιχηματικού μπόνους και της επιστροφής θα μεταφερθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους λογαριασμούς των παιχτών, με τη μορφή bonus. Για να απελευθερωθεί το bonus, απαιτείται τζιράρισμα της αξίας του επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Κια το χτεσινό πρόγραμμα της Sportingbet συμπεριελάμβανε φιλικό παιχνίδι εθνικών ομάδων όπου η Βόρεια Ιρλανδία αντιμετώπισε την Σλοβενία καιι συνοδεύτηκε με ένα μπόνους στα κέρδη από την ιστοσελίδα.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εξυπηρετεί 2.5 εκατομμύρια εγγεγραμένους πελάτες σε 200 χώρες και σε 23 διαφορετικές γλώσσες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία