Επιστροφή χρημάτων στο Άρσεναλ-Μπάγερν από τη Netbet

Η Άρσεναλ υποδέχεται απόψε τη Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο του Champions League, και τα μέλη της Netbet έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στον αγώνα, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος.

 

Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων που θα δικαιούνται όλοι όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα και χάσουν. Το ποσό της επιστροφής θα είναι ίσο με το 5% της αξίας του στοιχήματος και μπορεί να αγγίζει έως και τα 50 ευρώ. Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι συμμετέχουν στην προσφορά της Netbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν πίσω κάποια από τα χρήματα που τους κόστισε μια λανθασμένη πρόβλεψή τους.

 

Για να μπορούν, όμως, οι παίχτες να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να δηλώσουν συμμετοχή, στην ιστοσελίδα της Netbet. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Και, έπειτα, θα πρέπει να χάσουν, προκειμένου να λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα.

 

Βέβαια, για να προχωρήσει στην επιστροφή χρημάτων, η Netbet έχει θέσει μια σημαντική προϋπόθεση: να επαληθευθεί ένα από τα σενάρια που έχει ανακοινώσει στον αποψινό αγώνα. Τα σενάρια αυτά είναι τα εξής: να υπάρξουν πάνω από 4,5 γκολ, να σκοράρει η Άρσεναλ το τελευταίο γκολ, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα ή να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Robert Lewandowski της Μπάγερν. Εφόσον επαληθευθεί οποιοδήποτε από αυτά τα σενάρια, οι παίχτες θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους.

 

Τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και προς ανάληψη. Για να απελευθερωθούν εντελώς, η Netbet απαιτεί το τζιράρισμα της αξίας τους επί μία φορά, σε στοιχήματα με απόδοση 1.95 και άνω.

Η Netbet είναι από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία