Στοιχηματική εταιρεία Betshop: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Euroleague

Οι ομάδες της Euroleague έχουν ήδη ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, προκειμένου να αγωνιστούν στην επόμενη αγωνιστική της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ, και οι παίχτες του στοιχήματος ήδη μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε μια σειρά αγώνων και ένα πλήθος αγορών που είναι διαθέσιμες σήμερα και αύριο. Όπως είναι φυσικό, μπορούν ακόμη και να συνδυάσουν τις επιλογές τους και να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, το ρίσκο αυξάνεται σημαντικά. Όσοι στοιχηματίσουν μέσω της στοιχηματικής εταιρείας Betshop, μπορούν να μειώσουν λίγο το ρίσκο που θα φέρουν τα παρολί στη Euroleague, χάρη στην προσφορά που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι.

 

Κέρδη στο ΠΑΡΑ1

Η προσφορά της Betshop υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο των παρολί που θα τοποθετηθούν στους αγώνες της Euroleague που διεξάγονται στις 6 και 7 Απριλίου, υποσχόμενη να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα, εφόσον οι παίχτες χάσουν για μία μόνο πρόβλεψη. Χάρη στην προσφορά αυτή, το ρίσκο μειώνεται και αυτοί που θα προβλέψουν λάθος και θα χάσουν τα χρήματά τους θα είναι λιγότεροι.

Αναλυτικότερα, η Betshop υπόσχεται να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα, αν κάποιος παίχτης στοιχηματίσει μέσω παρολί τεσσάρων ή περισσότερων σημείων στη Euroleague και χάσει, για μία λανθασμένη πρόβλεψη.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Για να μπορούν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, μέσω της προσφοράς της Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων στους αγώνες της Euroleague, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Κάθε σημείο μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί με πραγματικά χρήματα.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί και χάσει, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούται επιστροφή των χαμένων του χρημάτων. Για να την εξασφαλίσει, όμως, θα πρέπει να στείλει ένα e-mail στο cex@betshop.gr, με τον τίτλο ΠΑΡΑ1, τα στοιχεία του και τα στοιχεία του στοιχήματος.

Κάθε παίχτης μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη προσφορά μόνο δύο φορές κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Μέσα σε αυτούς τους παίχτες μπορεί να είναι και Έλληνες καθώς η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία