Προσφορά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από την Sportingbet για σήμερα

Τα μέλη της Sportingbet μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε κορυφαίους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Σε δύο από αυτούς, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα με μεγαλύτερη αξία, χάρη στις δύο προσφορές που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται περισσότερα κέρδη και άλλη μία που υπόσχεται επιστροφή χαμένων χρημάτων. Η πρώτη, μάλιστα, ισχύει στο μπάσκετ και στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ η δεύτερη στο ποδόσφαιρο, στον αγώνα της Λας Πάλμας με τη Βαλένθια.

 

Όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, λοιπόν, θα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ συμμετέχουν και τα παρολί που θα αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Βαλένθια θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Στην προσφορά συμμετέχουν πάλι μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, εφόσον αφορούν στις επιλεγμένες αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Τέλος, για να προχωρήσει στην επιστροφή, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον μια κόκκινη κάρτα, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, συμμετάσχουν στις σημερινές προσφορές της Sportingbet και εξασφαλίσουν χρήματα από αυτές θα κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργφάσιμη ημέρα, προκειμένου να τα δουν να μεταφέρονται στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα, όμως, θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Η ιστοσελίδα Sportingbet ανακοινώνει συχνά δύο συμφέρουσες προσφορές μία για ποδόσφαιρο και μία μπάσκετ. Όπως αυτήν που ανακοίνωσε μπόνους στα κέρδη για την Bundesliga και επιστροφή για την Euroleague.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες εταιρίες του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία