Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στα virtual sports μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Η εταιρία στοιχήματος Interwetten διατηρεί μια μεγάλη γκάμα επιλογών στα virtual sports, η οποία έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη και δημοφιλής στα μέλη της, κατά την περίοδο που δεν διεξάγονται αρκετοί πραγματικοί αγώνες. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές.

Η Interwetten, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports, ανεξάρτητα από τα αθλήματα που θα επιλέξουν.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά έχουν διορία έως τις 23:59 της 2ης Απριλίου, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε άθλημα και οποιαδήποτε αγορά και να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας και απόδοσης. Το σύνολο της αξίας των στοιχημάτων τους, όμως, θα πρέπει να αγγίζει ή να ξεπερνά τα 500 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή.

Εφόσον τα στοιχήματα των παιχτών πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν, θα δικαιούνται μια ανταμοιβή. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να συνεχίσει να τοποθετεί στοιχήματα στα virtual sports και να διεκδικεί μια νέα ανταμοιβή για κάθε 500 ευρώ που στοιχηματίζει.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Κάθε φορά που κάποιος παίχτης τοποθετεί στοιχήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ στα virtual sports θα κερδίζει μια ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ συγκεκριμένης αξίας. Και κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει πολλά τέτοια πριμ, όσο συνεχίζει να στοιχηματίζει στα επιλεγμένα εικονικά αθλήματα. Το πριμ θα μεταφερθεί με το τέλος της προσφοράς στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα είναι άμεσα διαθέσιμο για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας του.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στα virtual sports που προσφέρει αλλά και να επωφεληθούν την προσφορά που ανακοίνωσε.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία