Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένα σημερινά παρολί από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, που ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα παρολί που θα συμπεριλαμβάνουν τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Πάρμα και Τορίνο, αρκεί να επαληθευτεί ένα συγκεκριμένο σενάριο που αφορά στον πρώτο σκόρερ του αγώνα.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας το Πάρμα-Τορίνο. Και στην περίπτωση που σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Ζερβίνιο ή ο Αντρέα Μπελότι, θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Η νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet καλεί πρώτα απ’ όλα τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί αυτά μπορούν να αποτελούνται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αρκεί να συμπεριλαμβάνουν το Πάρμα-Τορίνο. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Τοποθετώντας ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Τέλος, θα πρέπει να χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να δικαιούνται την αποζημίωση.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που θέλει ή τον Ζερβίνιο ή τον Αντρέα Μπελότι να σκοράρουν το πρώτο γκολ του Πάρμα-Τορίνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά ότι απαιτείται η κάλυψη των απαιτήσεων τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε για τα μέλη της τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία