Νέος οικονομικός διευθυντής στη BetFred

Η εταιρία στοιχημάτων BetFred ανακοίνωσε το διάδοχο του Barry Nightingale, του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας, ο οποίος αποσύρθηκε για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ομίλου Monarch. Νέος οικονομικός διευθυντής της εταιρείας του online στοιχήματος, λοιπόν, είναι ο Nicola Barr.

 

Ο Barr θα αναλάβει τα καθήκοντά του από τον ερχόμενο Ιανουάριο, στη θέση του Nightingale, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της BetFred τα τελευταία εφτά χρόνια. Ο Barr, από την άλλη, ήταν τα τελευταία χρόνια οικονομικός διαχειριστής της εταιρείας, πριν ανακοινωθεί η προαγωγή του.

Η Betfed είναι μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.