Ομαλή μετάβαση CEO αναμένει η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair είναι άκρως αισιόδοξη για την (σε κάθε περίπτωση δύσκολη) μετάβαση της θέσης του CEO από τον Breon Corcoran στον Peter Jackson. Ο Breon Corcoran αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος του 2017 από τη θέση του επικεφαλής της εταιρείας και να παραδώσει τη σκυτάλη στον Peter Jackson, αλλά οι υπεύθυνοι έχουν ήδη προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος, ώστε να μη χρειαστεί καν κάποια μεταβατική περίοδος που ενδεχομένως κοστίσει στην στοιχηματική εταιρεία.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον απερχόμενο CEO, Breon Corcoran, η εταιρεία στοιχήματος βρίσκεται ακριβώς στη θέση εκείνη που μπορεί να επιτρέψει μια απρόσκοπτη μετάβαση ηγεσίας. Ο Corcoran μίλησε πρόσφατα στη συνάντηση μετόχων της Paddy Power BetFair – την τελευταία του ως CEO της εταιρείας.

 

Ανοδική πορεία που δεν ανακόπτεται

Ο Corcoran τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία στοιχημάτων βρίσκεται σε ανοδική πορεία, η οποία δε μπορεί να ανακοπεί από την αλλαγή ηγεσίας. Η ομάδα στελεχών της Paddy Power BetFair, άλλωστε, έχει επιτύχει τους στόχους διετίας που είχαν τεθεί κατά τη συγχώνευση των δύο εταιρειών και ο νέος CEO θα αναλάβει να ξεκινήσει και επίσημα μια νέα εποχή.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν στοιχηματικό κολοσσό, ο Corcoran διαβεβαίωσε ότι οι εσωτερικές διεργασίες της εταιρείας έχουν πλέον βρει τον ρυθμό τους, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, και όλοι οι τομείς λειτουργούν σαν κομμάτια μιας καλοκουρδισμένης μηχανής.

Παράλληλα, ο απερχόμενος CEO μίλησε για τις επιτυχίες της Paddy Power BetFair εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου (έδειξε ιδιαίτερη περηφάνια για το τμήμα επιχειρήσεων στην Αυστραλία), αλλά και για όσες εξελίξεις αναμένονται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε αυτές συμπεριέλαβε και την επερχόμενη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα λανσάρει η Paddy Power BetFair, η οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο σε φάση δοκιμών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.