Αποσύρεται ο ιδρυτής της MyBet

O Mathias Dahms, ιδρυτής και CEO της MyBet, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σύμφωνα με ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρείας. Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο Dahms θα αποχωρήσει επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου, με σκοπό να επικεντρωθεί σε νέα καθήκοντα εκτός εταιρείας. Τη θέση του θα καλύψει προσωρινά η οικονομική διευθύντρια της εταιρείας, Monika Fiala.

 

Ο Dahms συνέβαλλε στην ίδρυση της MyBet το 1998 και έχει διατελέσει, εκτός από CEO, διευθυντής του οικονομικού, αλλά και του τεχνολογικού τομέα. Ο ίδιος δήλωσε: “Μετά από ένα μεγάλο και συναρπαστικό διάστημα στη MyBet, ανυπομονώ να βρεθώ μπροστά στην προοπτική νέων προκλήσεων”.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος της Ελλάδας και προσφέρει και παιχνίδια για τα μέλη της όπως online καζίνο,πόκερ και πάρα πολλά άλλα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.