Ο Jim Mullen νέος CEO της Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes κατέληξε στο πρόσωπο του Jim Mullen για τη θέση του νέου CEO της εταιρείας, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Richard Glynn. Ο Glynn, σημερινός CEO της εταιρείας του online στοιχήματος, θα αποχωρήσει από τη θέση του την 1η Απριλίου και ο Glynn θα αναλάβει να τον διαδεχθεί.

 

Ο Richard Glynn διατελεί CEO της Ladbrokes από τον Απρίλιο του 2010 και πρόσφατα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Η ανακοίνωσή του σήμανε και το κυνήγι για τον αντικαταστάτη του από την πλευρά της Ladbrokes. Και, όπως φαίνεται, αυτός επιλέχθηκε από το παρόν έμψυχο δυναμικό της εταιρείας.

 

Ο Mullen, από την άλλη, εργάζεται για την Ladbrokes από το Νοέμβριο του 2013 και έχει διατελέσει διευθυντής του ψηφιακού της τμήματος. Επιπλέον, διαθέτει πλούσια εμπειρία στον χώρο, καθώς έχει διατελέσει COO του online τμήματος της William Hill. Σχετικά με τη νέα του θέση δήλωσε τα εξής: "Είμαι χαρούμενος που θα γίνω ο CEO της Ladbrokes. H επιχείρηση έχει υποστεί τεράστιες αλλαγές και διαθέτουμε δυνατά θεμέλια, από τα οποία θα αναπτυχθούμε. Ωστόσο, απομένει πολλή και σκληρή δουλειά για να το κατορθώσουμε. Διαθέτουμε μια δυνατή επιχείρηση, ανταγωνιστικά προϊόντα και τους καλύτερους επαγγελματίες στην αγορά. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτούς και να εκμεταλλευτούμε μαζί κάθε δυνατή ευκαιρία για την ανάπτυξη της Ladbrokes".

Η Ladbrokes ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν  live στοίχημα,live καζίνο,πόκερ και πολλά άλλα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.