Αποχωρεί από τη θέση του CEO της GVC Holdings o Kenny Alexander

Μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη θητεία στη θέση του CEO της εταιρείας στοιχήματος GVC Holdings, ο Kenny Alexander ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του, προκειμένου να επικεντρωθεί στην οικογένειά του. Ο Kenny Alexander είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος CEO της εταιρείας, αφού κατάφερε τα τελευταία χρόνια να την αναπτύξει σε τεράστιο βαθμό. Ανάμεσα στις επιτυχίες της εταιρείας υπό τη δική του καθοδήγηση συμπεριλαμβάνεται η εξαγορά της Ladbrokes Coral, αλλά και η επέκταση στις νόμιμες αγορές των ΗΠΑ.

Ο Alexander, όμως, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αφιερωθεί στην οικογένειά του και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία στοιχήματος. Διάδοχός του θα είναι ο σημερινός COO της εταιρείας, Shay Segev.

 

Η μετάβαση από τον παλιό στο νέο CEO της εταιρείας

Τους επόμενους μήνες, έως ότου φτάσει η ώρα για την αποχώρησή του, ο Kenny Αlexander θα συνεργάζεται στενά με τον Shay Segev, προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η μετάβαση στο νέο καθεστώς. Τα στελέχη της εταιρείας, πάντως, δεν ανησυχούν καθόλου, αφού και ο Segev είναι τρομερά έμπειρος. Άλλωστε, εργάζεται ως COO της GVC Holdings από το 2016, ενώ προηγουμένως ήταν επικεφαλής του τομέα στρατηγικής της Gala Coral, αλλά και COO της Playtech.

 

Η συνεισφορά του Alexander στην GVC Holdings

Ο Kenny Alexander έχει διατελέσει CEO της GVC Holdings από το 2007, όταν επρόκειτο μια μικρή εταιρεία στοιχήματος. Τα επόμενα χρόνια, όμως, η εταιρεία αύξησε σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις της σε ολόκληρο τον κόσμο και το μερίδιό της σε σημαντικές αγορές. Τα κορυφαία σημεία της καριέρας του ήταν η εξαγορά της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes Coral (η οποία ανήκει πλέον στην GVC), αλλά και η συμφωνία με την MGM Resorts, η οποία φέρνει την εταιρεία σε πλεονεκτική θέση στην αγορά των ΗΠΑ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.