Στο πλευρό της SpringOwl οι μέτοχοι της Bwin, σύμφωνα με τον Ader

Παρά τα όσα – ανεπίσημα ή επίσημα – ακούστηκαν, σχετικά με τη διαφωνία της bwin.party για τους τέσσερις υποψηφίους της SpringOwl για το διοικητικό συμβούλιό της (η SpringOwl είναι η κάτοχος του 6,1% των μετοχών της ιστοσελίδας στοιχήματος Bwin), ο ιδιοκτήτης της νέας μετόχου, Jason Ader, δηλώνει πως το μόνο που έχει δεχθεί από τους υπόλοιπους μετόχους της εταιρείας είναι υποστήριξη.

 

Η bwin.party αντέδρασε έντονα στην πρόταση της SpringOwl για την τοποθέτηση τεσσάρων επιπλέον εκπροσώπων της στο διοικητικό συμβούλιο και κάλεσε τους μετόχους της να καταψηφίσουν την πρόταση Ader. Ο ίδιος, όμως, υποστηρίζει πως οι μέτοχοι - τουλάχιστον αυτοί με τους οποίους έχει μιλήσει - βρίσκονται στο πλευρό του και τον υποστηρίζουν στις προσπάθειες αλλαγής που προωθεί.

Η Bwin ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που δεν διαθέτουν νόμιμη άδεια για την λειτουργία τους στην Ελλάδα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.