Συνεργασία Betfred και GTech στην Αυστραλία

Η GTech είναι η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού που θα αναλάβει τη σχεδίαση της πλατφόρμας του online στοιχήματος για τη νέα ιστοσελίδα της BetFred στην αγορά της Αυστραλίας. Η GTech θα σχεδιάσει την πλατφόρμα της ιστοσελίδας που αποτελεί το δεύτερο βήμα της επέκτασης της BetFred στην αναπτυσσόμενη αυστραλιανή αγορά.

 

Η BetFred, άλλωστε, έχει ήδη λανσάρει την ιστοσελίδα και το app για τα κινητά, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, και θα εδραιώσει την επέκτασή της με τη νέα ιστοσελίδα του στοιχήματος. Και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η BetFred έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές το λογισμικό της GTech, μεταξύ άλλων, και στο προαναφερθέν app.

Η Betfred ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που διαθέτουν live στοίχημα,live καζίνο,πόκερ,εικονικά αθλήματα και πολλά ακόμα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.