Ο Kip Levin νέος CEO της BetFair στις ΗΠΑ

Ο Kip Levin είναι ο νέος CEO του τμήματος της BetFair που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στοιχημάτων . Ο Levin θα είναι υπεύθυνος για τους τομείς του online στοιχήματος στις ιπποδρομίες, του online καζίνο και του πόκερ, των οποίων οι ιστοσελίδες είναι διαθέσιμες στους παίχτες που κατοικούν στο New Jersey.

 

Με λίγα λόγια, θα επιβλέπει την ανάπτυξη και τη διεκπεραίωση των στρατηγικών της εταιρείας σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε διεθνές – σε σύμπνοια πάντα με τους στόχους της εταιρείας σε όλον τον κόσμο. Ο Levin, τέλος, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, ως στέλεχος σε εταιρείες όπως οι Live Nation και Ticketmaster.

H Betfair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες γιατί επιτρέπει στους παίχτες της να στοιχηματίζουν ο ένας ενάντια στον άλλον στην τεράστια γκάμα στοιχημάτων που διαθέτει.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.