Πλήρες πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων αγώνων απέκτησε η Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει στα μέλη της ένα υπερπλήρες πρόγραμμα των τηλεοπτικών αθλητικών μεταδόσεων. Συγκεκριμένα, η νέα συνεργασία επιτρέπει στην Bet365 να ενημερώνει τα μέλη της (ακόμη και δύο εβδομάδες πριν) για τις λεπτομέρειες κάθε τηλεοπτικής μετάδοσης, όπως το πότε και πού θα προβληθεί. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια, είτε στοιχηματίζουν πριν την έναρξη ενός αγώνα και θέλουν να τον παρακολουθήσουν έπειτα στην τηλεόραση είτε θέλουν να στοιχηματίζουν ζωντανά.

 

Η νέα συνεργασία της Bet365

Η νέα αυτή δυνατότητα προσφέρεται στην εταιρεία στοιχημάτων Bet365, χάρη στη συνεργασία της με την Abelson Info. Η συγκεκριμένη εταιρεία παραχωρεί στην Bet365 την πλατφόρμα Televised & Streamed Sports (TSS), η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες για χιλιάδες τηλεοπτικές μεταδόσεις, σε περισσότερες από 35 χώρες και περισσότερα από 800 κανάλια, επίγεια ή δορυφορικά. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, μάλιστα, προσφέρει πληροφορίες και για τα ελληνικά κανάλια.

Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι Έλληνες παίχτες θα μπορούν να μαθαίνουν μέσω της Bet365 πότε μεταδίδεται κάθε αγώνας που τους ενδιαφέρει, σε ποιο τηλεοπτικό κανάλι και για πόση ώρα.

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι η Abelson Info συνεργάζεται ήδη με κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο, όπως οι William Hill, BetFair, Ladbrokes, Skybet και Coral μεταξύ άλλων.


“Η πιο πλήρης υπηρεσία πληροφόρησης”

Επιβεβαιώνοντας την συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο εκπρόσωπος της Bet365, Steve Ibberson, δήλωσε: “Η Abelson Info διαθέτει την πιο πλήρη υπηρεσία πληροφόρησης. Καθώς η Bet365 αποτελεί μια διεθνή εταιρεία, αυτή η υπηρεσία μπορεί να μας βοηθήσει να προσφέρουμε περισσότερο στοχευμένες υπηρεσίες σε κάθε χώρα, ενώ παράλληλα προωθούμε τις υπηρεσίες μας στο live στοίχημα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.