Ενισχύεται η προστασία των αγώνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) επέκτεινε τη συμφωνία συνεργασίας που σύναψε πριν μερικούς μήνες με την εταιρεία Sportradar, προκειμένου να ενισχύσει την προστασία της ακεραιότητας του αθλήματος από απειλές όπως οι στοιχηματικές απάτες και η χειραγώγηση των αγώνων.

Η συμφωνία με την Sportradar δεν επεκτείνει μόνο χρονικά, αλλά και ποσοτικά τις υπηρεσίες που θα παρέχει η εταιρεία, προκειμένου να εντοπίζει ύποπτους αγώνες και στοιχηματικές συμπεριφορές.

 

Τα οφέλη της νέας συμφωνίας

Η αρχική συμφωνία ανάμεσα στην EHF και την Sportradar υπογράφηκε τον Ιούλιο του 2017 και περιλάμβανε κατά κύριο λόγο ενημερωτικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιό της, η Sportradar προσέφερε δεδομένα για τους αγώνες και τα στοιχήματα, καθώς και ζωντανές μεταδόσεις και λοιπές υπηρεσίες ενημέρωσης.

Η νέα συμφωνία, όμως, επικεντρώνεται περισσότερο στην προστασία της ακεραιότητας του αθλήματος. Η Sportradar θα χρησιμοποιήσει τα εργαλεία και την τεχνογνωσία της, προκειμένου να ελέγχει τους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων χάντμπολ και να εντοπίζει ύποπτους αγώνες και στοιχηματικές συμπεριφορές.

 

“Στόχος μας η διατήρηση της αξιοπιστίας του αθλήματος”

Ο Martin Hausleitner, γενικός γραμματέας της EHF, δήλωσε σχετικά με την επέκταση της συμφωνίας με την Sportradar: “H EHF έχει δεσμευτεί να προστατεύει την ακεραιότητα των κυριότερων διοργανώσεων και ομάδων της. Αυτή η επέκταση της συμφωνίας μας με την Sportradar μας φέρνει στο ίδιο επίπεδο με άλλες κορυφαίες αθλητικές ομοσπονδίες και θα μας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία την απαραίτητη υποστήριξη, για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, την διατήρηση της αξιοπιστίας του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.