Από τη Betgenius τα live στατιστικά του αγγλικού ποδοσφαίρου

Η εταιρεία Betgenius, θυγατρική της Genius Sports Group, πέτυχε μια τεράστιας σημασίας συμφωνία, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για όσους στοιχηματίζουν live στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η εταιρεία διανομής στατιστικών εξασφάλισε την αποκλειστικότητα στις κορυφαίες αγγλικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και θα ξεκινήσει σύντομα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, η Betgenius απέκτησε το δικαίωμα αποκλειστικής διανομής στατιστικών στο live στοίχημα για την αγγλική Premier League, τη σκωτσέζικη Professional Football League και την αγγλική Football League.

 

Η σημασία της νέας συμφωνίας

Η συμφωνία που κατάφερε η Betgenius έχει τεράστια σημασία για την ίδια, αφού πλέον θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα δικά της στατιστικά στο live στοίχημα των κορυφαίων αγώνων των αγγλικών και μη διοργανώσεων. Με άλλα λόγια, η Betgenius θα αναλάβει να ανακοινώνει τα στατιστικά και να τα διανέμει στις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες θα τα χρησιμοποιούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Χάρη σε αυτά τα στατιστικά, οι παίχτες θα μπορούν να αποκτούν μια καλύτερη εικόνα για έναν αγώνα, προτού στοιχηματίσουν live σε αυτόν.

Η συμφωνία, μάλιστα, δεν ισχύει αποκλειστικά για τις εταιρείες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στην Αγγλία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, υπό την προϋπόθεση ότι προσφέρουν live στοίχημα σε μία από τις παραπάνω διοργανώσεις.

Η νέα συμφωνία, τέλος, θα τεθεί σε ισχύ από την έναρξη της επόμενης σεζόν (2019-2020) και θα αντικαταστήσει την προηγούμενη με την Perform Group, η οποία παρείχε τέτοιου είδους στατιστικά στο live στοίχημα από το 2013.

 

Οι υποσχέσεις της Betgenius για τα live στατιστικά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Betgenius, η νέα συμφωνία θα φέρει live στατιστικά από 4.000 αγώνες ανά σεζόν και θα τα διανείμει σε εκατοντάδες στοιχηματικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι υπόσχονται να παραδίδουν τα ακριβέστερα και πιο αξιόπιστα στατιστικά σε ακόμη λιγότερο χρόνο, με αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της εμπειρίας του live στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.