Αναβαθμίζει τις δυνατότητες live στοιχηματισμού η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet προχώρησε σε μια μεγάλη αναβάθμιση των υπηρεσιών στοιχήματος που προσφέρει στα mobile app της και πλέον είναι η πρώτη στοιχηματική που προσφέρει τη δυνατότητα Watch&Bet στα μέλη της. Η εν λόγω δυνατότητα εμφανίζει στην ίδια οθόνη τη ζωντανή μετάδοση ενός αγώνα και τα σημεία και τις αποδόσεις που προσφέρονται κατά το live στοίχημα, ώστε οι παίχτες να μπορούν να αναζητούν σημεία και να στοιχηματίζουν, χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από την αγωνιστική δράση.

Η νέα υπηρεσία υπόσχεται να εξυπηρετήσει σε τρομερό βαθμό όσα μέλη της Unibet στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αφού μπορεί να τους εξοικονομήσει πολύτιμα δευτερόλεπτα, που θα τους επιτρέψουν να εντοπίσουν επικερδείς ευκαιρίες. Παράλληλα, εξαλείφει ένα από τα βασικότερα μειονεκτήματα του live streaming μέσω κινητού, καθώς δεν αναγκάζει τους παίχτες να αλλάζουν σελίδες, από το ζωντανό βίντεο στις αποδόσεις και τούμπαλιν.

 

Το νέο Watch&Bet της Unibet

Προς το παρόν, η νέα υπηρεσία της Unibet είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο app της που προορίζεται για κινητά με λειτουργικό σύστημα iOS. Οι παίχτες που θα κατεβάσουν το app της Unibet στο iPhone ή στο iPad τους θα μπορούν να παρακολουθούν κανονικά τους αγώνες που τους ενδιαφέρουν μέσω live streaming και να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκειά τους. Αντί, όμως, να εναλλάσσουν τις σελίδες στην οθόνη του κινητού τους, από το βίντεο στις αποδόσεις και τούμπαλιν, μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα και τον αγώνα, αλλά και τα σημεία και τις αποδόσεις που προσφέρει η Unibet.

Στην κοινή οθόνη, μάλιστα, δεν εμφανίζονται ενδεικτικές αγορές και σημεία, αλλά όλα τα στοιχήματα που προσφέρει η Unibet. Έτσι, οι παίχτες θα μπορούν να αναζητούν τις ευκαιρίες που τους ενδιαφέρουν, χωρίς όμως να παίρνουν τα μάτια τους από την αγωνιστική δράση. Σύντομα, τέλος, η Unibet θα προσθέσει την υπηρεσία Watch&Bet και στα υπόλοιπα app της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.