Ειδικά στοιχήματα για την ορκωμοσία Trump στην Paddy Power

Σήμερα το απόγευμα (στις 19:00 ώρα Ελλάδας), ορκίζεται ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, σε μια τελετή που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, κάποιες στοιχηματικές εταιρίες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και προσφέρουν στα μέλη τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε διάφορες πτυχές της ορκωμοσίας και του λόγου του νέου Προέδρου.

 

Μία από αυτές τις εταιρίες στοιχημάτων είναι και η Paddy Power, η οποία είναι γνωστή για το χιούμορ, με το οποίο αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Τα μέλη της Paddy Power, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν κάποια ειδικά στοιχήματα, τα οποία καλύπτουν από τις πιο συνηθισμένες έως τις πιο εξωφρενικές πτυχές της σημερινής ορκωμοσίας!

 

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν Donald Trump θα φορέσει κόκκινη γραβάτα στη σημερινή ορκωμοσία ή στο αν η σύζυγός του, Melania, θα φορέσει λευκό φόρεμα. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν και στη χρονική διάρκεια της ομιλίας του.

 

Ειδικά στον τομέα της ομιλίας του νέου Προέδρου, τα στοιχήματα που έχει ανακοινώσει η Paddy Power είναι δεκάδες. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε φράσεις που έχουν κάνει γνωστό τον Trump και στο αν θα τις χρησιμοποιήσει στην ομιλία του. Τέτοιες φράσεις είναι τα “make America great again”, “fake news” και άλλες. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο σε ποιους συμμάχους ή πολέμιούς του θα αναφερθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Meryl Strip, με την οποία ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αρκετές αντιπαραθέσεις τις τελευταίες ημέρες.

 

Καθένα από τα ειδικά στοιχήματα της Paddy Power, τέλος, συνοδεύεται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις. Όσοι θέλουν, μάλιστα, να προχωρήσουν σε προβλέψεις για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ έχουν διορία έως την έναρξη της τελετής.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.