Μέλος της διοίκησης της Betsson η Pia Rosin

Η Betsson ανακοίνωσε την πρόσληψη της Pia Rosin και την ανάθεση του τομέα της εταιρικής επικοινωνίας. Η Rosin θα αναλάβει το ρόλο της αντιπροέδρου εταιρικής επικοινωνίας, από τον επόμενο μήνα.

 

Η νέα αντιπρόεδρος εταιρικής επικοινωνίας της Betsson διαθέτει πλούσια προϋπηρεσία σε άλλες εταιρείες, όπως η Saab Defence And Security, στην οποία διατέλεσε ως διευθύντρια ΔΣ με τους μετόχους. Στη νέα της θέση θα αναλάβει μια ποικιλία ευθυνών, όπως οι δημόσιες σχέσεις με τους επενδυτές και οι οικονομικές επικοινωνίες.

 

Ο Ulrik Bengtsson, CEO και πρόεδρος της Betsson, δήλωσε σχετικά με τη νέα πρόσληψη: “Η Pia θα δημιουργήσει ένα άμεσο και επικεντρωμένο στους μετόχους περιβάλλον επικοινωνίας και σχέσεων. Φέρνει στο ρόλο της τις ευρείες γνώσεις στον τομέα της, τις οποίες απέκτησε στις προηγούμενες δουλειές της. Είμαι αισιόδοξος πως σίγουρα θα αποτελέσει μια εξαιρετικά πολύτιμη συνεργάτιδα στην ομάδα των μετόχων μας”.

 

H Betsson είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη της.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.