Άνοιξαν τα πρώτα πρακτορεία της στοιχηματικής εταιρείας Mybet στην Αυστρία

H στοιχηματική εταιρεία Mybet έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία εδραίωσής της και στην επίγεια αγορά του στοιχήματος στην Αυστρία, μέσω της νέας συνεργασίας της, που της επιτρέπει να διατηρεί στοιχηματικά πρακτορεία στη χώρα. Η Mybet ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προετοιμασίας και πλέον εκπροσωπείται από ένα περιορισμένο δίκτυο πρακτορείων στην Αυστρία, το οποίο θα μεγαλώσει σταδιακά.

 

Παρουσία και στο επίγειο στοίχημα

Τα πρώτα πρακτορεία στοιχήματος που άνοιξε στην Αυστρία η Mybet είναι εφτά στον αριθμό και δέχονται όλες τις υπηρεσίες στοιχηματισμού που προσφέρονται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Τα πρακτορεία λειτουργούν κανονικά και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Mybet, σύντομα θα αυξηθούν και θα εξυπηρετήσουν κι άλλες πόλεις της Αυστρίας. Οι υπολογισμοί των στελεχών της εταιρείας μιλούν για αύξηση των πρακτορείων μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Η Mybet, ωστόσο, δε διατηρεί την απαραίτητη άδεια για το άνοιγμα πρακτορείων στοιχηματισμού στην Αυστρία. Την άδεια αυτή, όμως, την κατέχει η εταιρεία με την οποία έχει συνεργαστεί.

 

“Πυρετός” βελτίωσης υπηρεσιών

Το άνοιγμα των πρακτορείων στην Αυστρία αποτελεί ένα μόνο σκέλος της τρέχουσας στρατηγικής της στοιχηματικής εταιρείας, η οποία συνεχίζει να βελτιώνει και τα online προϊόντα της. Είναι χαρακτηριστική η τεράστια αναβάθμιση που δέχθηκε πριν μερικούς μήνες η ηλεκτρονική πλατφόρμα του στοιχήματος, αλλά και το επερχόμενο λανσάρισμα της υπηρεσίας cash out, η οποία θα επιτρέπει στους παίχτες να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους, μειώνοντας το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.