Στοιχηματική εταιρεία Bet365: Η απουσία γκολ μειώνει το ρίσκο

Όποιος ψάχνει βρίσκει, λένε, και το ρητό αυτό μπορεί να εφαρμοστεί απόλυτα και σήμερα, για όσους αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο. Οι αγωνιστικές των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι περισσότεροι φίλαθλοι απλά κάνουν υπομονή έως την επιστροφή του Champions League. Όσοι, όμως, θέλουν να στοιχηματίσουν σήμερα σε κάποιον αγώνα δε θα απογοητευτούν, καθώς υπάρχουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Για παράδειγμα, σήμερα ολοκληρώνονται οι τρέχουσες αγωνιστικές στο ισπανικό, στο αγγλικό και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με τρεις ενδιαφέροντες αγώνες, μεταξύ των Αλαβές-Βιγιαρεάλ, Μίντλεσμπρο-Άρσεναλ και Νασιονάλ-Μορεϊρένσε. Παράλληλα, αγώνες όπως αυτοί του αγγλικού Championship παρουσιάζουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Προσφορά για μειωμένο ρίσκο από την Bet365

Το ενδιαφέρον αυτό έρχεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά της Bet365. Η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε ότι μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, επιτρέποντας στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για κάθε έναν από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, αρκεί να καλυφθούν κάποιες προϋποθέσεις. Και, χάρη σε αυτή, ακόμη και όσοι προβλέψουν λάθος δε θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται.

 

Δε χάνονται χρήματα στο 0-0

Η προσφορά της Bet365, βέβαια, συνοδεύεται από έναν απαράβατο όρο: ο αγώνας, στον οποίο θα στοιχηματίσουν οι παίχτες, να λήξει με σκορ 0-0. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η προσφορά και θα μειωθεί το ρίσκο. Βέβαια, η λευκή ισοπαλία δεν είναι η μόνη απαίτηση – οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα, ώστε να εκμεταλλευτούν την προσφορά.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να δικαιούνται τη συμμετοχή στη σημερινή προσφορά της Bet365, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα που θα επιλέξουν. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να είναι μονά (και όχι παρολί ή συστήματα) και να αφορούν σε μια από τις επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές: το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ και το scorecast.

Εφόσον, λοιπόν, ένα τέτοιο στοίχημα χάσει, εξαιτίας του ότι ο αγώνας έληξε 0-0, οι παίχτες δε θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται. Η προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται μηδενικό ρίσκο, στην περίπτωση ενός αγώνα ποδοσφαίρου που θα λήξει με λευκή ισοπαλία.

Τέλος την προσφορά αυτή μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες που παίζουν oline στοίχημα καθώς η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία