Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένα σημερινά παρολί υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο ποδόσφαιρο, αρκεί να καλύπτονται κάποιες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, η Goalbet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν κάποια συγκεκριμένα παρολί, που να περιλαμβάνουν τον αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μαριτίμο, και στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις, υπόσχεται να τα αποζημιώσει.

Βασική προϋπόθεση της προσφοράς, όμως, είναι να επαληθευθεί και το σενάριο που έχει ανακοινώσει η Goalbet για το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μαριτίμο: να σημειωθεί είτε από τον Λουίς Φελίπε είτε από τον Ροντρίγκο Πίνιο. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει όσα χαμένα παρολί πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς της.

 

Τα παρολί που μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά

Για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν ένα παρολί, που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μαριτίμο. Το παρολί αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να αποτελείται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορά στο pre-game και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται μόνον ο αγώνας Μπόρνμουθ-Άρσεναλ που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μαριτίμο, τα παρολί που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι για την ανάληψή του θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία