Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Η Goalbet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στο MLS, το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, και έχει ανακοινώσει μια προσφορά που επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Κολοράντο και Λ.Α. Γκάλαξυ και υπόσχεται να αποζημιώσει συγκεκριμένα χαμένα στοιχήματα, ανάλογα με τον σκόρερ του πρώτου γκολ της αναμέτρησης.

Για να μπορέσουν, βέβαια, να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα. Και, αν καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις και χάσουν, θα εισπράξουν μια αποζημίωση.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά αφορά στα κατάλληλα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet. Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Κολοράντο και Λ.Α. Γκάλαξυ. Το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να αποτελείται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αφορά αποκλειστικά σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους, και έπειτα να περιμένουν να διευθετηθεί το στοίχημά τους.

Αν τελικά το στοίχημά τους χάσει και καλυφθεί και η βασική προϋπόθεση της Goalbet επαληθευθεί, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η προϋπόθεση της Goalbet είναι να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Αντρέ Σινιασίκι είτε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες που έχασαν θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα χρήματα

Η αποζημίωση που θα λάβουν όσοι έχουν καλύψει στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς και έχουν χάσει θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται η κάλυψη των απαιτήσεων τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί.

Εκτός από την αποζημίωση στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ανακοίνωσε η Goalbet σήμερα, προσφέρει και τον αγώνα για το βραζιλιάνικο Κύπελλο Παραναένσε-Ιντερνασιονάλ με 0% γκανιότα για τα μέλη της. Τις δύο αυτές προσφορές αλλά και πολλές άλλες μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία