Προσφορές σε δύο διεθνή φιλικά από τη Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet επιλέγει καθημερινά έναν ή δύο αγώνες από το πρόγραμμα της ημέρας και αφιερώνει τις προσφορές της σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτούς. Κατά κανόνα, οι αγώνες αυτοί είναι ποδοσφαιρικοί και, όπως είναι φυσικό, σήμερα αφορούν στις διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις που διεξάγονται στα γήπεδα ανά την Ευρώπη.

 

Οι σημερινές προσφορές της Sportingbet, λοιπόν, αφορούν στους εξής δύο αγώνες: το Ολλανδία-Ελλάδα και το Βέλγιο-Ισπανία. Σε κάθε αγώνα ισχύει και μια διαφορετική προσφορά, η οποία μπορεί είτε να αυξήσει τα πιθανά κέρδη είτε να μειώσει σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Ολλανδία-Ελλάδα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί – αρκεί να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα. Οι μόνες αγορές που εξαιρούνται από την προσφορά, τέλος, είναι αυτές του live στοιχήματος.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στο Βέλγιο-Ισπανία μπορούν να εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε μία από τις επιλεγμένες αγορές και να περιμένουν να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν το σενάριο επαληθευθεί, η Sportingbet θα επιστρέψει τα χρήματα που ενδεχομένως έχασαν όσοι στοιχημάτισαν στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Χτες Γερμανία και Φινλανδία και αγωνίστηκαν στα πλαίσια των φιλικών αγώνων και η Sportingbet ανακοίνωσε μπόνους στα κέρδη στα μέλη της.

Τις προσφορές  για τα διεθνή φιλικά παιχνίδια μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες, καθώς η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία