Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού οι σκόρερ του Τσέλσι-Έβερτον

Οι αγώνες ποδοσφαίρου της αγγλικής Premier League συνεχίζονται και σήμερα και ένας από αυτούς έχει την ικανότητα, όχι μόνο να αποφέρει κέρδη, αλλά και να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, μέσω της συμμετοχής του σε μια νέα προσφορά. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Τσέλσι-Έβερτον, ανάλογα με το ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet ισχύει για επιλεγμένα παρολί που θα περιέχουν και μια πρόβλεψη για το Τσέλσι-Έβερτον. Και, αν τα παρολί αυτά χάσουν και επαληθευθεί η πρόβλεψη της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τότε θα ενεργοποιηθεί η προσφορά και οι παίχτες θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά;

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση, σε περίπτωση που προβλέψουν λάθος και χάσουν. Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου τους δελτίου και θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας των χρημάτων, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Για να εξασφαλίσει κάποιος τη συμμετοχή του στην προσφορά, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσει ένα παρολί στο pre-game, το οποίο να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 και να περιέχει και τον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Έβερτον. Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Για να προχωρήσει στην αποζημίωση των χρημάτων των χαμένων στοιχημάτων, η Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριό της για τις εξελίξεις στον αγώνα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Εντέν Αζάρ είτε ο Ριτσάρλισον ντε Αντράντε. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα, μειώνοντας έτσι το ρίσκο στοιχηματισμού.

Τέλος για σήμερα η Goalbet ανακοίνωσε τον αγώνα Τοντέλα-Πορτιμονένσε της πορτογαλικής Primeira Liga με 0% γκανιότα. Όλες τις προσφορές αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία