Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Mειωμένο ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου

H Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα σε επιλεγμένες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Η νέα προσφορά ισχύει στις 23 και 24 Απριλίου και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που καλούνται να αναλάβουν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες.

Αναλυτικότερα, στην προσφορά συμμετέχουν τα κατάλληλα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες της αγγλικής Premier League και της ισπανικής Primera Division. Οι παίχτες που θα τα τοποθετήσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν χάσουν για μία και μόνο λανθασμένη πρόβλεψη.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στην προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν συγκεκριμένα παρολί που θα αφορούν στους επιλεγμένους αγώνες. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί τουλάχιστον 4 σημείων, τα οποία να περιέχουν αποκλειστικά προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, τα εν λόγω παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους, μέσω e-mail.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί, θα έχει να αντιμετωπίσει μειωμένο ρίσκο. Άλλωστε, αν χάσει για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση από την Goalbet. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος. Επειδή, όμως, πρόκειται για πριμ, όσοι το εξασφαλίσουν θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να το απελευθερώσουν προς ανάληψη.

Χάρη στη σημερινή προσφορά, λοιπόν, το ρίσκο που συνοδεύει κάθε παρολί μειώνεται και ακόμη και όσοι προβλέψουν λάθος θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, αρκεί να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία