Δύο ποδοσφαιρικές προσφορές απόψε στην Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet εξακολουθεί να ανακοινώνει καθημερινά προσφορές που αφορούν σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες των προκριματικών του EURO 2016, με αποτέλεσμα να προσφέρει τη δυνατότητα αύξησης της αξίας κάθε στοιχήματος. Ανάλογα με την προσφορά, άλλωστε, κάθε παίχτης μπορεί είτε να διεκδικήσει αυξημένα κέρδη είτε να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Οι δύο σημερινές προσφορές, λοιπόν, αφορούν στους αγώνες ανάμεσα σε Ουκρανία-Ισπανία και Εσθονία-Ελβετία. Στοιχηματίζοντας στον πρώτο, τα μέλη της Sportingbet μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη κατά 5%, και, στοιχηματίζοντας στον δεύτερο, μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν.

 

Στην περίπτωση του αγώνα ανάμεσα σε Ουκρανία και Ισπανία, τα κέρδη θα αυξηθούν μέσω ενός μπόνους 5%. Το bonus αυτό θα δικαιούνται όλοι όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να διεκδικήσουν το εν λόγω bonus τοποθετώντας και παρολί. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλοι οι αγώνες που περιλαμβάνονται στο δελτίο να διευθετούνται σήμερα.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και του ποσού των 100 ευρώ. Για να δικαιούνται, όμως, την επιστροφή, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Χάρις Σεφέροβιτς της Ελβετίας. Σε αυτή την περίπτωση, θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων όσοι στοιχημάτισαν σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Μάλιστα, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού πραγματοποιηθεί τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Με αυτόν τον τρόπο η Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ανταμοίβει τα μέλη της είτε στοιχηματίσουν σωστά είτε όχι.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία