Προσφορές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η Sportingbet επιστρέφει σήμερα με δύο προσφορές, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίζουν στο μπάσκετ και όσοι προτιμούν το ποδόσφαιρο. Η σημερινή ημέρα, έλλωστε, διαθέτει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές, οι οποίες ενισχύονται ακόμη περισσότερο, χάρη στις προσφορές της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε πως θα προσθέσει ένα μπόνους 5% σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι και πως θα επιστρέψει τα χαμένα χρήματα όσων στοιχηματίσουν στον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Κολομβία και Χιλή.

 

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, λοιπόν, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα μπόνους 5% επί των κερδών κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα, αλλά οι παίχτες μπορούν να συμμετάσχουν και τοποθετώντας κάποιο παρολί, αρκεί να αποτελείται μόνον από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, στον αγώνα της Κολομβίας με τη Χιλή, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει και πάλι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και να επιλέξουν μία από τις αγορές που συμμετέχουν σε αυτή: το ακριβές σκορ, το νικητή αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ. Τέλος, πρέπει να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση, προκειμένου να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή: να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, συμμετάσχουν στις σημερινές προσφορές της Sportingbet (σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Έλληνες μιας και η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας) και εξασφαλίσουν τα χρήματα που υπόσχονται (bonus ή επιστροφή) θα τα δουν να πιστώνονται στον λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία