Δύο προσφορές της Sportingbet για το Λίβερπουλ-Άρσεναλ

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και προσφέρει στα μέλη της δεκάδες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, και αυτό το Σαββατοκύριακο δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση - ειδικά όταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και εξαιρετικά ενδιαφέροντα ντέρμπι, όπως αυτό της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League.

 

Η Sportingbet, μάλιστα, όχι μόνο καλύπτει τον συγκεκριμένο αγώνα, προσφέροντας δεκάδες στοιχηματικές αγορές, αλλά ανακοίνωσε και δύο προσφορές που το αφορούν: ένα μπόνους 5% για όσους στοιχηματίσουν με επιτυχία και μια επιστροφή χρημάτων για όσους κάνουν λάθος προβλέψεις.

 

Αναλυτικότερα, όσα μέλη της Sportingbet τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στο Ρόμα-Μίλαν θα κερδίσουν ένα επιπλέον bonus 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη τους. Προκειμένου να το διεκδικήσουν, μάλιστα, δε χρειάζεται παρά να προχωρήσουν σε μια σωστή πρόβλεψη. Εξάλλου, συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που ισχύουν πριν την έναρξη του αγώνα. Και, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις προσφορές της Sportingbet, οι παίχτες μπορούν να συμπεριλάβουν τον αγώνα και σε κάποιο παρολί, αρκεί όλα του τα σημεία να διευθετούνται την ίδια ημέρα - την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.

 

Από την άλλη, τα μέλη της Sportingbet που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα. Η δεύτερη αυτή προσφορά αφορά σε όσους στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ, τον σκόρερ, το scorecast και τα ειδικά στοιχήματα. Όσοι από αυτούς χάσουν θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, έως και 100 ευρώ, αρκεί η Άρσεναλ να κερδίσει τη Λίβερπουλ δίχως να δεχθεί γκολ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα λογίζονται ως μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως είναι απαραίτητο το τζιράρισμά τους (επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1.50), προκειμένου να είναι δυνατή η ανάληψή τους.

Δύο πολύ καλές προσφορές της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και προσφέρει στα μέλη της τεράστια γκάμα αθλημάτων,στοιχηματικών αγορών και παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία