Επιστροφή χαμένων χρημάτων αυτή την εβδομάδα στη Netbet

Αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο στην ιστοσελίδα στοιχήματος Netbet και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα σε επιλεγμένες διοργανώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η Netbet, λοιπόν, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, ισχύει για τους αγώνες της ιταλικής Serie A, της γαλλικής Ligue 1, της ισπανικής La Liga και της γερμανικής Bundesliga. Και, προκειμένου να είναι σε θέση να την εκμεταλλευτούν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στους αγώνες αυτών των διοργανώσεων.

 

Αναλυτικότερα, για να δικαιούνται την επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν συνολικά τις επόμενες ημέρες, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον τρία στοιχήματα στους αγώνες των επόμενων ημερών, σε τρεις διαφορετικούς αγώνες. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει επιπλέον να είναι μονά, να έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, τοποθετήσουν τέτοια στοιχήματα θα δικαιούνται στο τέλος της εβδομάδας ένα ποσοστό των συνολικών χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν. Το ποσό αυτό θα είναι ίσο με το 20% των χρημάτων που θα χάσουν οι παίχτες και δε θα μπορεί να ξεπερνά τα 50 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, μάλιστα, το ποσό θα έχει τη μορφή μπόνους και δε θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη.

 

Για να μπορέσουν οι παίχτες να μεταφέρουν τα χρήματα της επιστροφής από τους λογαριασμούς τους, θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Netbet. Αυτές απαιτούν το τζιράρισμα του ποσού που θα επιστραφεί επί έξι φορές, σε στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1.60, εντός των επόμενων εφτά ημερών.

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος από το 2014 και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία