Παρολί με μειωμένο ρίσκο στην Premier League υπόσχεται η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να τοποθετήσουν κάποιο παρολί στους αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League. Η σημερινή προσφορά της Goalbet μειώνει ουσιαστικά το ρίσκο στοιχηματισμού που θα συνοδεύει τα κατάλληλα παρολί, υποσχόμενη να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες της Premier League και χάσουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την αποζημίωση, που με τη σειρά της θα τους δώσει την ευκαιρία να ρεφάρουν, τοποθετώντας στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσει κάποιος παίχτης να συμμετάσχει στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα παρολί στο pre-game και να συμπεριλάβει στις προβλέψεις του τον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λέστερ. Το παρολί θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 και δεν έχει σημασία η αξία του ή ο αριθμός σημείων που περιλαμβάνει.

Έπειτα, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους στην Goalbet, προκειμένου να εξασφαλίσουν και τυπικά τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει να περιμένουν για να καλυφθεί μία ακόμη βασική προϋπόθεση της προσφοράς. Άλλωστε, η Goalbet έχει ανακοινώσει ότι θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το πρώτο γκολ του Λίβερπουλ-Λέστερ θα σκοράρει ή ο Μο Σαλάχ ή ο Τζέιμι Βάρντι. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, θα ενεργοποιηθεί η προσφορά της Goalbet.

Σε αυτή την περίπτωση, τέλος, όσοι δουν τα παρολί τους να χάνουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, ίση με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ, με αποτέλεσμα να απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας της, προκειμένου να απελευθερωθεί.

Για σήμερα η Goalbet η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει επιλέξει τον αγώνα Τότεναμ-Γουότφορντ της Premier League για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία