Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένους αγώνες του τριημέρου η Goalbet

Τα μέλη της ιστοσείδας στοιχημάτων Goalbet που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του επόμενου τριημέρου έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, ενώ παράλληλα έχουν και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, σε αγώνες που τελικά θα λήξουν με σκορ 0-0.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα είναι μειωμένο.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Το πρώτο βήμα για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο pre-game. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον 3 σημείων, σε αντίστοιχους αγώνες του αγγλικού ή του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Επόμενο βήμα, για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη προσφορά, είναι να στείλουν το ID του δελτίου τους στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet. Έπειτα, δεν έχουν παρά να περιμένουν αν διευθετηθεί το δελτίο τους.

 

Η αξία της σημερινής προσφοράς

Εφόσον το παρολί που έχει τοποθετήσει κάποιος παίχτης χάσει και περιλαμβάνει έναν αγώνα που έχει λήξει με σκορ 0-0, τότε ο παίχτης αυτός θα δικαιούται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Χάρη σε αυτό το πριμ, λοιπόν, οι παίχτες θα αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία, αφού θα μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Επιπλέον, όσοι καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σε ανάληψη των χρημάτων.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Goalbet είναι μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτής.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία