Μειωμένο ρίσκο στο Σέλτικ-Μίλαν προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Όλοι οι αγώνες του Europa League που διεξάγονται σήμερα παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και οι ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες του στοιχήματος μέσα από τις εταιρίες στοιχημάτων είναι αρκετές. Στην περίπτωση της Goalbet, όμως, κάποιες κορυφαίες ευκαιρίες προκύπτουν από αντίστοιχες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται είτε να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

Μία από τις σημερινές προσφορές της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε έναν επιλεγμένο αγώνα του Europa League: αυτόν ανάμεσα σε Σέλτικ και Μίλαν. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να συμπεριλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Σέλτικ και Μίλαν. Το παρολί αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται αποκλειστικά από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται οι αγώνας Μπράγκα-ΑΕΚ που προσφέρεται με 0% γκανιότα). Τέλος, μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε συνολική απόδοση.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Αν ένα παρολί καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, η Goalbet θα το αποζημιώσει. Για να προχωρήσει στην αποζημίωση, όμως, η Goalbet απαιτεί να πετύχει το πρώτο γκολ του Σέλτικ-Μίλαν είτε ο Ελιονούσι είτε ο Ιμπραΐμοβιτς. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση, με τη μορφή πριμ. Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί και το πριμ θα μπορεί να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία