Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο σε Ισπανία και Ελλάδα από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet δεν παρέλειψε ούτε σήμερα να ανακοινώσει προσφορές στο ποδόσφαιρο που δίνουν στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες και είτε να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, άλλωστε, είναι γεμάτο από ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, σε Ισπανία, Ελλάδα και άλλες χώρες.

 

Οι αγώνες που επέλεξε να συμπεριλάβει στις προσφορές της η Sportingbet, όμως, είναι δύο. Ο πρώτος διεξάγεται στο πλαίσιο του Copa del Rey, ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα, ενώ ο δεύτερος στο πλαίσιο της Superleague, ανάμεσα σε Πλατανιά και Παναθηναϊκό.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσουν ένα μπόνους 5%, το οποίο θα μπορέσουν να προσθέσουν στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν στον αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αν επιθυμούν, αρκεί να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στο Πλατανιάς-Παναθηναϊκός θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν επιστροφή έως και 100 ευρώ των χαμένων τους χρημάτων. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή, όμως, θα πρέπει ο Μπεργκ να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, τα χαμένα χρήματα θα επιστραφούν σε όσους στοιχημάτισαν πριν την έναρξη του αγώνα, στις επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες μέσω των δύο προσφορών, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επιπλέον, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει ότι θα γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας της επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Τις προσφορές αυτές σε Copa del Rey και Superleague μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μιας και η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Και χτες η Sportingbet ανακοίνωσε δύο αγώνες για να προσφέρει μπόνους στα κέρδη και επιστροφή χρημάτων για την Premier League και το Copa del Rey αντίστοιχα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία