Μειώνει το ρίσκο των παρολί στο γαλλικό πρωτάθλημα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η νέα σεζόν του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ξεκινά σήμερα, με τον αγώνα ανάμεσα σε Λανς και Παρί Σεν Ζερμέ, και οι εταιρίες στοιχημάτων θα προσφέρουν τις επόμενες ημέρες αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου οι παίχτες του στοιχήματος να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους αγώνες της Ligue 1. Χάρη σε μια προσφορά, μάλιστα, τα μέλη της Goalbet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί.

Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος και χάσουν, εξαιτίας ενός μόνο αγώνα. Οι παίχτες αυτοί θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει 4 αγώνες της Ligue 1, με μόνη εξαίρεση όσους αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα. Τα στοιχήματα του παρολί θα πρέπει να αφορούν στο pre-game κάθε αγώνα και στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει επίσης να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, τέλος, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν το στοίχημά τους χάσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, θα εισπράξουν την αποζημίωση, αν το στοίχημά τους χάσει, εξαιτίας ενός και μόνο αγώνα.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι χάσουν υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή πριμ. Η αξία του πριμ θα είναι ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και οι παίχτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία