Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Premier League υπόσχεται η Goalbet

Οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη σε κορυφαίους αγώνες της αγγλικής Premier League και άλλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είτε τοποθετώντας μονά στοιχήματα είτε συνδυάζοντας τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν τον δεύτερο τρόπο και συμπεριλάβουν έναν επιλεγμένο αγώνα της Premier League στο δελτίο τους θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet.

Η νέα προσφορά της Goalbet καλεί τους παίχτες να σχηματίσουν ένα παρολί που να συμπεριλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι και, στην περίπτωση που χάσουν, να διεκδικήσουν μια αποζημίωση. Για να ολοκληρωθεί η προσφορά, όμως, θα πρέπει να επαληθευθεί και το σενάριο για τον πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης που ανακοίνωσε η Goalbet.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Το πρώτο καθήκον όσων θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να συμπεριλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι. Το παρολί τους μπορεί να έχει οποιονδήποτε αριθμό σημείων και οποιαδήποτε αξία, ενώ σημασία δεν έχει ούτε η απόδοσή του. Σημασία έχει, όμως, να αποτελείται από προβλέψεις αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Τσέλσι- Άρσεναλ που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Στην περίπτωση που κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί, τέλος, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου του στην Goalbet.

 

Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται αποζημίωση

Υπάρχει μία ακόμη προϋπόθεση που πρέπει να καλυφθεί, για να προχωρήσει η Goalbet στην αποζημίωση των χαμένων παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει στον αγώνα ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι να σκοράρει το πρώτο γκολ ή ο Όλι ΜακΜπέρνι ή ο Σέρχιο Αγκουέρο. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί που θα καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση, θα έχει τη μορφή πριμ και αξία ίση με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, πράγμα που σημαίνει πως μέσω της ιστοσελίδας της μπορούν να στοιχηματίσουν και όσοι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος το επιθυμούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία