Δυο ποδοσφαιρικές προσφορές στην Sportingbet

Το σημερινό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Αγγλίας. Ανάμεσα σε αυτές τις αναμετρήσεις ξεχωρίζουν δύο, οι οποίες αποτελούν και το αντικείμενο της σημερινής διπλής ποδοσφαιρικής προσφοράς στην εταιρία στοιχημάτων Sportingbet.

 

Πρόκειται για τον αγώνα της Τότεναμ με την Γουέστ Μπρόμιτς και τον αγώνα της Θέλτα με τη Γρανάδα, οι οποίοι υπόσχονται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά της ιστοσελίδας. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της Sportingbet υπόσχονται ένα μπόνους 5% και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και 100 ευρώ.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Τότεναμ με τη Γουέστ Μπρόμιτς θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματός τους. Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε αγορά. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται μόνο από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Θέλτα με τη Γρανάδα μπορούν να εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, αν επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις συγκεκριμένες αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι, τέλος, εξασφαλίσουν χρήματα από τις δύο προσφορές θα κάνουν υπομονή έως αύριο, προκειμένου να τα εισπράξουν. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός ου σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια καθώς διαθέτει live καζίνο,πόκερ,αλλά και κλασσικά αγαπημένα παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία