Προσφορά μειωμένου ρίσκου στα παρολί ποδοσφαίρου της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά και δίνει μέσω αυτής στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου σε επιλεγμένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα παρολί που θα τοποθετήσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν μόνο συγκεκριμένα παρολί. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον 4 σημείων στο pre-game, με προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 του ισπανικού ή του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει σημασία ούτε η αξία του δελτίου ούτε οι αποδόσεις που το συνοδεύουν.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα πρέπει έπειτα να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, ενημερώνοντας για τη συμμετοχή στην προσφορά και αναγράφοντας το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την αποζημίωση, εφόσον καλύπτουν και την τελευταία προϋπόθεση της προσφοράς: να χάσει το παρολί τους για ένα μόνο σημείο.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς. Θα πρόκειται για ένα πριμ, αξίας ίσης με των χαμένων χρημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο, το οποίο έπειτα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Μόλις, τέλος, οι παίχτες καλύψουν και τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, θα μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του πριμ.

Για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Στρασβούργο-Μαρσέιγ της γαλλικής Ligue 1 για την προσφορά της 0% γκανιότας. Και μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία