Πρόγραμμα αφοσίωσης στα εικονικά αθλήματα από τη BetFred

Πέρα από τις χιλιάδες επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει σε δεκάδες πραγματικά αθλήματα και εκατοντάδες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, η εταιρία στοιχήματος BetFred διατηρεί και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων στην ιστοσελίδα της. Σε αυτή, οι παίχτες που δεν επιθυμούν να περιμένουν έως τον επόμενο πραγματικό αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, μπορούν να παρακολουθήσουν δεκάδες αγώνες καθημερινά, σε διαφορετικά εικονικά αθλήματα.

 

Συγκεκριμένα, η BetFred διεξάγει εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, εικονικές κούρσες ιπποδρομιών και κυνοδρομιών, καθώς και αγώνες ταχύτητας σε μηχανοκίνητα σπορ. Και πλέον, τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να συμμετέχουν και στο νέο πρόγραμμα αφοσίωσης που αφορά στα εικονικά αθλήματα και να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Η BetFred δημιούργησε, άλλωστε, ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι παίχτες στοιχηματίζουν συχνά στα εικονικά αθλήματα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Και οι παίχτες αυτοί μπορούν να εξασφαλίσουν επιστροφή του 10% των χρημάτων που έχασαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα στοιχηματίζει τουλάχιστον 10 ευρώ σε κάποιο από τα εικονικά αθλήματα, από τη Δευτέρα έως και την Κυριακή, θα δικαιούται επιστροφή του 10% όσων έχασε, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Αν κάποιος, για παράδειγμα, χάσει 250 ευρώ, θα λάβει επιστροφή 25 ευρώ.

 

Η επιστροφή αυτή θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σε κάποιο από τα εικονικά αθλήματα της BetFred. Το στοίχημα αυτό θα εμφανίζεται στον λογαριασμό κάθε δικαιούχου την επόμενη Δευτέρα και θα είναι σε θέση να του εξασφαλίσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Και, όπως είναι φυσικό, η συμμετοχή κάθε παίχτη στο πρόγραμμα αφοσίωσης εικονικών αθλημάτων της BetFred μπορεί να συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες, επιτρέποντάς του να στοιχηματίζει με μικρότερο ρίσκο.

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο και δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο που κατέχει ως "Ο βασιλιάς τον Μπόνους".

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία