Δύο ποδοσφαιρικές προσφορές απόψε στην Sportingbet

Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σήμερα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που καλύπτει η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Sportingbet μπορούν να εκμεταλλευτούν δύο διαφορετικές προσφορές και να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, είτε διεκδικώντας αυξημένα κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε δύο σχετικές προσφορές που αφορούν σε συγκεκριμένους αγώνες του σημερινού προγράμματος.

 

Πρόκειται για έναν αγώνα του ισπανικού και έναν του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα, η Εσπανιόλ αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 τη Σοσιεδάδ και η Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους για κάθε κερδισμένο στοίχημα, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 19:30 και η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν κάποια μέλη της.

 

Στον αγώνα της Σοσιεδάδ με την Εσπανιόλ, λοιπόν, τα μέλη της Sportingbet μπορούν να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη τους, αρκεί να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά πρέπει να κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ όσοι τοποθετήσουν παρολί θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Παναιτωλικό, από την άλλη, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, διεκδικώντας επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να δικαιούνται την επιστροφή, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής επιλεγμένες αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Επιπλέον, υπάρχει μία ακόμη προϋπόθεση, ώστε να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή χρημάτων που υπόσχεται στο Πανιώνιος-Παναιτωλικός: θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Όσοι εξασφαλίσουν χρήματα (μπόνους ή επιστροφή) από τις δύο προσφορές της Sportingbet, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Η Sportingbet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων  που εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα με μεγάλη ποικιλία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία